Substrát výsevný a rezkovací 10L

Skladom
SKU
1600
2,42 € 2,02 €
Substrát sa používa pre výsevy kvetín, zeleniny a ďalších rastlín. Je vhodný pre použitie v klasických typoch misiek, hrantoch na kvety a pod., ale aj pre najmodernejší systém sadbovačov. Ďalej je možné použiť tento substrát pre pikírovanie rastlín alebo množenie rezkovaním. Ak je to potrebné, substrát pred použitím zvlhčite. Po zasadení rastliny substrát ľahko pritlačte a dobre zalejte. Zalievajte tak, aby substrát nepresychal. Pravidelne prihnojujte NPK hnojivom. Prvé hnojenie po 2 - 4 týždňoch podľa nárokov jednotlivých druhov, nasledujúce hnojenie 1 x týždenne.

Substrát sa používa pre výsevy kvetín, zeleniny a ďalších rastlín. Je vhodný pre použitie v klasických typoch misiek, hrantoch na kvety a pod., ale aj pre najmodernejší systém sadbovačov. Ďalej je možné použiť tento substrát pre pikírovanie rastlín alebo množenie rezkovaním.
Ak je to potrebné, substrát pred použitím zvlhčite. Po zasadení rastliny substrát ľahko pritlačte a dobre zalejte. Zalievajte tak, aby substrát nepresychal. Pravidelne prihnojujte NPK hnojivom. Prvé hnojenie po 2 - 4 týždňoch podľa nárokov jednotlivých druhov, nasledujúce hnojenie 1 x týždenne.

Viac informácií
Výrobca FLORCOM
Write Your Own Review
Recenzujete:Substrát výsevný a rezkovací 10L