Substráty

Zobraziť ako Mriežka Zoznam

Položky 9-12 z 34

Page
na stránku
Nastaviť zostupný smer
  1. Substrát pre bylinky a korenie Quality 20L
    3,90 € 3,25 €
    Špeciálny substrát s ideálnou štruktúrou pre pestovanie byliniek a korenia v nádobách doma aj vonku, ktorý je vhodný tiež pre ich výsevy. Vyznačuje sa vynikajúcou vodozádržnosťou a vzdušnou kapacitou a vytvára tak priaznivé podmienky pre rast a zdravý vývoj rastlín. Použitie tohto špeciálneho substrátu je jedným z predpokladov pre radosť a úžitok z vlastnej voňavej bylinkovej záhradky.
  2. Substrát výsevný a rezkovací 10L
    2,42 € 2,02 €
    Substrát sa používa pre výsevy kvetín, zeleniny a ďalších rastlín. Je vhodný pre použitie v klasických typoch misiek, hrantoch na kvety a pod., ale aj pre najmodernejší systém sadbovačov. Ďalej je možné použiť tento substrát pre pikírovanie rastlín alebo množenie rezkovaním. Ak je to potrebné, substrát pred použitím zvlhčite. Po zasadení rastliny substrát ľahko pritlačte a dobre zalejte. Zalievajte tak, aby substrát nepresychal. Pravidelne prihnojujte NPK hnojivom. Prvé hnojenie po 2 - 4…
  3. Substrát výsevný a rezkovací 20L
    3,48 € 2,90 €
    Substrát sa používa pre výsevy kvetín, zeleniny a ďalších rastlín. Je vhodný pre použitie v klasických typoch misiek, hrantoch na kvety a pod., ale aj pre najmodernejší systém sadbovačov.
  4. Substrát záhradnícky 10L
    2,10 € 1,75 €
    Substrát je vyrobený na báze svetlej a tmavej rašeliny s upravenou reakciou. Je obohatený základnými živinami a stopovými prvkami, predovšetkým Mo. Vyznačuje sa vysokou nasiakavosťou pre vodu a dobrou vzdušnou kapacitou. Je optimálny pre zdravý vývoj rastlín a koreňov.
Zobraziť ako Mriežka Zoznam

Položky 9-12 z 34

Page
na stránku
Nastaviť zostupný smer